Menu

Str. Rabbi Tirilson, 4
Chișinău, Republica Moldova

Despre hotel

IUBIM OASPETII!

Noul hotel de trei stele, situat în centrul istoric al Chișinăului, își deschide usile pentru turiști și călătorii de afaceri. 21 camere confortabile, cu toate facilitățile concepute pentru a vă face să vă simțiți ca acasă.

Hotelul Astoria este situat în centrul Chișinăului si va ofera camere confortabile si incapatoare pentru fiecare gust si buget în imediata apropiere a principalelor locuri culturale, de afaceri, de divertisment și comerciale ale orașului, o atmosferă de liniște, relaxare și pacifiere - toate acestea lasa o impresie de neuitat despre Hotelul Astoria. Hotelul nostru este ideal pentru cei care sunt într-o călătorie de afaceri, care vizitează Chișinaul în scopuri turistice sau doar călătoresc - pe cont propriu sau cu prietenii și rudele. Ne bucurăm de toți oaspeții și suntem întotdeauna gata să oferim servicii de inalta calitate și sa facem orice ca sa va ramina in memorie sederea dumneavostra in Hotelul Astoria. 

Fiecare cameră este dotată cu telefon, TV prin satelit, Wi-Fi gratuit rapid, frigider, minibar, aer condiționat, safeu, baie,room service si parcare gratuita.
Oferim mai multe categorii de camere: Single ,Double,Double Superior,Twin,Studio.
Micul dejun este inclus.

 

Contactați-ne